Det här är jag!

Så det här är jag, en go och glad Göteborgare med en enorm kärlek till mina barn, vänner och viljan att utvecklas. Vill så gärna dela med mig av min resa till ett enligt mig hälsosammare liv med mycket humor och lite humör.
Jag älskar popcorn, träning, kaffe och tv serier, tränar gör jag gärna kl 5.30 på morgonen, innan man hinner tänka.

Livet är ett fantastik äventyr, det gäller att passa på att leva och skapa minnen så man inte missar det. Med det sagt så betyder det inte att jag är i farten hela tiden utan jag sitter i soffan med en kopp kaffe när jag kan framför en tv serie. Jag tycker filmer är för långa att se på, men 4 avsnitt på raken av en bra serie är inga problem ?

Jag hoppas ni vill hänga här med mig, ta en kopp kaffe och dela lite erfarenheter av med- och motgångar  ❤

  • Vatten 85%
  • Kaffe 100%
  • Morgonpigg 90%
  • Skratta 90%
Kontakta mig

Instagram: jessicakarlsson_com
Kontakt: info@ohhoneyphotography.com